Yoniägg 

Stärk muskulaturen och motverka inkontinens och framfall. Öka kontakten och stärk bäckenbotten inför eller efter förlossning. Få mer känsla och öka den subtila känslan och njutningen i underlivet. Du köper dina yoniägg driekt här i e-butiken

Äggformade stenar har använts länge som Yoniägg för kvinnor att hitta sin kraft. 

X-small - ca 3 cm hög och 2 cm bred 
Detta ägg är mindre än de som vi sålt tidigare här. På grund av efterfrågan har vi tagit in denna nya storlek. Kanske passar den bättre för dig som upplever smärta vid penetration, har svårt att föra in tamponger, eller vill använda dem som samlagskulor. 

Small/Medium - ca 4 cm hög och 3 cm bred 
Välj ett mindre ägg om du upplever dig själv som trång, inte har fött barn, har svårt att föra in tamponger, eller helt enkelt känner dig mer dragen till ett litet.

Large - ca 5 cm hög och 4 cm bred
Välj ett större ägg om du har fött barn vaginalt, upplever dig själv som större inuti, om du vill ha lite mer tyngd, eller känner dig dragen till ett större. Denna medium-storlek är något större än den vi sålt tidigare. 

Skillnaden mellan Yoniäggen och knipkulor/geishakulor du hittar i intimbutiker och på apotek, är att dessa är i naturmaterial, utan plaster eller silikoner. De har även olika form, och många uppskattar äggformen före en helt rund kula. 

Äggen har ett hål i toppen, så t.ex. en tandtråd kan träs igenom, för att lättare ta ut ägget efter användande, och av hygieniska skäl kan du då ta en ny tråd vid varje tillfälle. Medföljer gör en påse för förvaring. Köp gärna till instruktions-DVD'n eller boka in dig på en kurs i bäckenbottenträning för att lära dig mer. 

Du laddar ner instruktionerna till yoniäggen här: http://static1.snowfire.io/accounts/11838/files/134.pdf?t=o8pk97