Föreläsningar 

Föreläsaren Sara Gustafsson är själv mamma, doula, gravidmassör, gravidyogalärare, instruktör för bäckenbottenträning och har sedan 2011 jobbat med kvinnors mag- och bäckenhälsa genom massage och kostrådgivning. Förutom hennes infallsvinklar på ovan ämnen, så blir föreläsningarna alltid en spännande interaktion och ett erfarenhetsutbyte med alla deltagare. 

"Kvinnohälsa och bäckenbottenträning”
En föreläsning som berör de flesta frågor vi kvinnor kan ha om våra kroppar. Menstruation, PMS, preventivmetoder, lust, fertilitet, graviditet, födsel, kontinens, bäckenbottenträning m.m. Känn dig fri att lyfta dina frågor och funderingar, så pratar vi mer om det som faktiskt intresserar just er som deltar vid varje enskilt tillfälle. 

“Teen Talk”
Föreläsningens upplägg påminner om den ovan, fast denna är för endast tjejer från 13-19 år. Ni får lära er hur ni minskar PMS-besvär, smärta och andra obehag med hjälp av kosten, medvetna val av mensskydd, preventivmetoder m.m. Vi pratar om de ämnen som ni själva har mest funderingar kring och ni får en hel del nya tankar och tips med er hem. 

“Fertilitet, graviditet och födsel” 
För dig som vill förbereda dig och din kropp för en kommande graviditet. För dig som är intresserad av en naturlig förlossning och vill hitta verktyg för en positivare upplevelse av både graviditeten och förlossningen. För dig som är nyfiken på att ha med dig en doula som stöd under förlossningen. För dig som vill ha med dig avslappningsmetoder att själv använda under förlossningen. För dig som har funderingar kring amningen. För dig som undrar vad som helst kring att bli gravid, vara gravid, föda barn eller vara föräldrar. 

Boka en föreläsning  
För aktuella datum, se kalendern. Eller hör av dig för att boka en föreläsning till din arbetsplats eller för väninnorna.