ASEA, RENU28 & VIA SOURCE

Helt naturliga och rena produkter för dagligt bruk

Aseas produkter är uppbyggda av salt och vatten med en twist. Vi människor, tillika våra celler, är uppbyggda av salt och vatten. Grundaren av Asea hittade en process som gör om vanligt salt (NaCl) och destillerat vatten till samma innehåll som våra egna friska celler har, ett innehåll som håller oss friska och levande: Redoxsignalmolekyler. När vi föds är våra celler fulla av dessa molekyler. Med ålder och ett stagnerat eller ohälsosamt leverne, går dessa åt, vilket utmanar vår hälsa och leder till olika obalanser i kroppen.
När vi dricker Asea fyller vi på våra celler med Redoxsignalmolekyler, vilket ställer kroppen i balans, så att den kan läka ut obalanserna själv. Många märker t.ex. av att pH-värdet i kroppen balanseras efter att ha använt Asea under en tid. 

Asea erbjuder också hudvårdsserien Renu Advanced, där den mest populära och använda produkten heter Renu28, en hudgelé du kan använda var som helst på kroppen. Den är byggd på samma sätt som drycken, men gjord i geléform för att enkelt kunna appliceras på och absorberas av huden. Den verkar på samma sätt på utsidan som Asea gör på insidan. Serien innehåller också en ansiktsrengöring, serum och moisturizer för daglig ansiktsvård.

Nyaste produkten i företaget är vitamin- och mineraltillskottet Via Source, som ger det fulla dagsbehovet av alla viktiga vitaminer och mineraler.


Hur skall man använda ASEA?

ASEA är inte till för att behandla eller kurera sjukdomar. ASEA tillför Redoxsignalmolekyler som gör att din kropp fungerar bättre på cellnivå.
» Ät eller drick inte 10 minuter före eller efter att du tar ASEA.
» Drick inte direkt ur flaskan. Använd ett glas eller en plastmugg - inte metallkopp. Se till att koppen är ren och torr.
» Starta med 30 ml två gånger om dagen.
» Det rekommenderas att du tar den första dosen med en gång när du går upp på morgonen.
» Det finns inte något mindre bra tillfälle att ta ASEA på. Du får själv komma på när på dagen det är bäst för dig. Den andra dosen kan tas precis innan du går och lägger dig eller någon gång på eftermiddagen, men aldrig i samband med måltider. ASEA skall ju inte blandas med mat eller annan dryck.
» Efter tre dagar ökar du dosen till 60 ml två gånger om dagen
» Vid träning och tävling: Drick 60 ml 10 – 20 min före träning eller tävling startar och 60 ml efteråt. Detta är i tillägg till den vanliga dosen.
» ASEA är helt giftfritt. Det är en till 100 procent trygg och kroppsegen produkt. Redox signalmolekylerna som finns i » ASEA produceras redan av kroppen själv i varje cell, men produktionen avtar när vi åldras. Detta kan vi motverka genom att inta ASEA.
» Se mer info: www.aseasafety.com  

Läkningsprocessen

Läkningsprocessen (också kallad utrensnings- eller avgiftningsprocessen) är ett resultat av att kroppen arbetar med att göra sig av med avfallsämnen och gifter.

Reagerar du och får olika symptom när du börjar använda ASEA? Dessa reaktioner i början är faktiskt ett tecken på att ASEA fungerar, och det är ett positivt svar från din kropp.
Din kropp går igenom en process med att bli kvitt slaggämnen, gifter och tungmetaller. Sådana reaktioner är tillfälliga och kan komma med en gång eller efter några dagar eller veckor från att du börjat med ASEA. Detta är som sagt ingen negativ reaktion på ASEA utan kroppens egen naturliga positiva balanseringsprocess.

Vilka kan symptomen vara? De vanligaste symptomen är huvudvärk, illamående, hudklåda, trötthet och allmän sjukdomskänsla. Om du är en person, som upplever att du i början får sådan symptom, så skall du veta att det är ett gott tecken och att du är på väg mot bättre hälsa. De flesta symptomen går över efter 1 – 3 dagar, men i sällsynta fall kan de vara i flera veckor.
Det kan också i enstaka fall uppstå ett lätt förhöjt blodtryck på grund av att njurarna jobbar för att avskilja avfallsämnen.  Detta är tillfälligt och varar bara en kort stund. Halten av salt i ASEA är inte tillräckligt hög för att påverka blodtrycket. I 60 ml ASEA är det inte mer salt än i tre morötter eller i en skiva bröd. 

Varför sker detta? De reaktiva molekylerna i ASEA hjälper cellerna i kroppen att fungera bättre och mera effektivt. Läkningsprocessen beror på att cellerna balanseras och kan jobba mer effektivt med att bli av med avfallsämnen på olika sätt. De tillfälliga avgiftningsreaktionerna kommer ofta på grund av uttorkning i kroppen. Kroppen behöver tillräckligt med vatten för att effektivt kunna rensa ut avfallsämnena.

För att minska eventuella symptom under avgiftningsprocessen är det väldigt viktigt att du dricker tillräckligt med vatten.

Vad gör du om symptomen blir starka? Reducera dosen med 50 %. I extrema fall kan du:
» Minska dosen till 15 ml dagligen
» Öka ditt intag av vatten
» Var snäll mot dig själv och ge dig den vila och sömn du behöver

Viktiga råd och anvisningar

» I oöppnad flaska är ASEA hållbart i ett år efter att det blivit producerat. Detta är baserat på tester avseende halten av Redox signalmolekyler i flaskan.
» Efter öppnandet av flaskan rekommenderas att innehållet intas inom en månad.
» ASEA ökar cellernas effektivitet. Kom ihåg att dricka rikligt med vatten varje dag!
» ASEA kan förvaras i kylskåp, om man så önskar, men det är inte nödvändigt.
» Smaken: ASEA vattnet är inte en juice eller ett antioxidanttillskott. Det innehåller stabila Redox signalmolekyler, som har producerats från destillerat vatten och salt (H2O och NaCl) i en elektrokemisk process. Smaken kan därför påminna lite om den man kan erfara i en simbassäng. ASEA vattnet är helt ofarligt och innehåller inga som helst skadliga kemiska ämnen.
» När kroppen efterhand balanseras, erfar många att smaken också förbättras med tiden, så att den till slut inte skiljer sig nämnvärt från smaken på vanligt vatten.
 
Du beställer Asea här.

Klicka GÅ MED HÄR längst upp på sidan, så får du lite olika alternativ. Vi rekommenderar att registrera sig som "Asea Partner", då det är väldigt förmånliga priser. Det går även att registrera sig som kund om du föredrar det, klicka då istället KÖP HÄR.
 
Om du har några frågor, kan du maila oss, eller kontakta Anne-Mari Gustafsson på 073-534 63 13, så hjälper hon dig.